fbpx

BITMAG

BITMAG är en ny typ av produkt som utöver den stora tidsbesparingen även förbättrar säkerhet, arbetsmiljö och resurshushållning. Den möjliggör säker förvaring och effektiv hantering av bits, direkt på skruvdragaren. Användaren byter lätt bits utan att varken behöva ställa ifrån sig dragaren eller ta av sig sina handskar.

BITMAG passar alla typer av skruvdragare. Fästskruvar medföljer till Bosch, Makita, Festool, DeWalt, Hitachi och Milwaukee. Skruvhål för clips finns på båda sidor av skruvdragaren. BITMAG monteras i det hål som inte används för clipset och kan även monteras med dubbelhäftande foam-tape, vilket passar övriga varumärken samt mindre maskiner som inte har fäste för clips.

Då du med BITMAG håller reda på dina bits, kan du kosta på dig dyrare bits som håller längre. Istället för stora lådor av lågkvalitativa bits, där de flesta ändå slängs i slutändan, kan du köpa just de bits du använder mest. Detta minskar förbrukningen och svinnet av bits och skapar både miljömässiga och ekonomiska fördelar.

PRODUKTFÖRDELAR
Behöver aldrig ta av dig handskarna.
Starka magneter som håller bitsen på plats.
Distinkt och säkert grepp om bitsen.
Spar tid.
Säkrare arbetsmiljö, särskilt vid hög höjd.
Sitter säkert vid både knackmaskin och slagborr.
Förvaring direkt på skruvdragaren.
Ständig visuell kontroll av bitsen.
Passar alla typer av bits
Håller även bitshållare och borrar.

Produktblad för BITMAG i komposit hittar du här.

Produktblad för BITMAG i metall hittar du här.

Läs gärna mer om våra andra produkter Verktygskärra och Gipsbock

TIPS
Använd bitshållare som förutom magnet även har s.k sprängring framtill. Sprängringen håller fast bitsen i de små hacken på kanterna, vilket förhindrar att bitsen stannar kvar i skruvhuvudet efter skruvning.

FAKTA
Bredd: 50 mm
Höjd: 17 mm
Tjocklek: 10 mm
Antal bitshål: 5 st
Material: Komposit eller metall
Magnettyp: Neodym